Победителите в конкурса Digital Stars“  бяха отличени на провелата се

...
Победителите в конкурса Digital Stars“  бяха отличени на провелата се
Коментари Харесай

Две пловдивчанки сред дигиталните звезди на България

Победителите в състезанието „ Digital Stars “  бяха отличени на провелата се формалната гала по награждаване  в Международен панаир Пловдив. В състезанието, който се организира за пети път бяха обхванати всички аспекти от сферата на цифровия маркетинг в седем категории за присъединяване за най-изявените прохождащи експерти. Преди да бъдат оповестени носителите на премиите, основният основател на състезанието - Петър Дяксов, очерта изгодите от сходен вид съревнование: „ Някои от членовете в журито към този момент са печелили състезанието и виждаме, че той им е дал мотивация да се развиват и да вършат нещата още по-добре “.
Прочетете още
В категория „ Платена реклама “ оценката бе присъдено на Надежда Николаева. Труд, непримиримост и неизменност – това са качествата, които тя намира за основни, с цел да реализира този триумф още при първото си явяване в сходен конкурс.

Стилияна Динева  завоюва премията в категорията „ Маркетинг посредством наличие “. Ключът към триумфа в състезанието за нея се крие в положения труд и новаторските подходи, които тя ползва със своя екип. Стилияна сега има дребна организация, профилирана в маркетинг на наличието и премията придава спомагателна убеденост, че тя и нейният екип се движат в вярната посока.

В категория „ Маркетинг тактики и бизнес развиване “ призово отличие завоюва Бетина Белчева, а за победител в категорията „ E-Commerce “ бе оповестена Елена Чардаклиева от Пловдив. Призовото отличие в категория „ Маркетинг в обществените мрежи “ получи Деница Нешева-Ценова, а челна позиция в категория “SEO ” зае пловдивчанката Стефани Душилова. Наградата в категория „ Creative “ напълно справедливо завоюва Антония Великова.

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни благоприятни условия, които цифровата сфера предлага на младежите у нас, да показа другите видове експерти и да покаже достиженията на млади гении в бранша от цялата страна като ги предизвиква да не престават своето развиване. Конкурсът се реализира без комерсиална стойност и няма аналог в страната. Наградите са основани на действителни планове, създадени от участниците. Организатори на събитието са Internet Media Group и Европейската асоциация на цифровите специалисти. Петото издание на състезанието се организира директно след годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv, в партньорство с Българската Е-комерс асоциация и Diginius.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР